Prijzen van ons aanbod

Creativiteit voor een betaalbare prijs

Workshops

We krijgen regelmatig de vraag ‘wat kost een workshop’ voor ons. Het antwoord is niet in een standaard vorm te gieten. De prijs van een workshop hangt van heel veel verschillende factoren af. Waar is de workshop? Hoeveel deelnemers doen er mee? Wat is de leeftijd van de groep? Welke materialen gaan we gebruiken? Dat soort vragen zijn belangrijk om de juiste prijs te bepalen. Om toch een indicatie te geven vind je hieronder 3 voorbeeld workshops met de daarbij behorende prijzen. Zo kun je toch een schatting maken van hoeveel een workshop ongeveer gaat kosten.

Workshop Voorbeeld 1

Wil je met een groep van 5 vrienden op pad om ergens op een legale plek graffiti te spuiten? Het echte werk! Eerst bereid je de graffiti voor en plannen jullie uit wat je gaat doen. Daarna gaan we daadwerkelijk aan de slag. We rijden naar de graffiti wall en gaan met spuitbussen bezig. Dit alles onder professionele begeleiding. Ook alle benodigde materialen zijn inbegrepen.

Deze workshop kost € 275,

Workshop Voorbeeld 2

Je zoon of dochter is jarig en je wilt een kinderfeestje organiseren met een graffiti activiteit. De jarige heeft 9 vriendjes of vriendinnetjes dus met een groep van 10 enthousiaste kids gaan we aan de slag. Iedereen werkt op een houten plaat of canvas aan zijn of haar eigen kunstwerk. Voor de jarige is er nog een klein extraatje. Alle materialen zijn uiteraard inbegrepen.

Deze workshop kost € 225,-

Workshop Voorbeeld 3

Je wilt met je team een teambuildings uitje organiseren. Met een groep collega’s ga je aan de slag om op een mega canvas en graffiti te maken die opgespannen kan worden en ergens in het bedrijf als decoratie gebruikt kan worden. We werken eerst samen aan een ontwerp en vervolgens gaan we met spuitbussen aan de slag. Alle materialen zijn inbegrepen .

Deze workshop kost € 350,-

Bedrukking van kleding

Ook voor het bedrukken van kleding is het moeilijk om een specifieke prijs te noemen hier op de website. De prijs is geheel afhankelijk van wat voor kledingstuk er bedrukt moet worden. Is het een simpel wit t-shirt of zware kwaliteit sweaters , dat is nogal een verschil. De prijs hangt af van het kledingstuk, het logo dat erop gedrukt moet worden en de aantallen. Hieronder wederom een paar voorbeelden van prijzen om een indicatie te geven. Voor een specifieke offerte verwijzen we graag naar het offerte formulier onderaan de pagina. Graag de wensen zo specifiek mogelijk beschrijven.

Bedrukking voorbeeld 1

Dit is het meest simpele voorbeeld. Je wilt gewoon 1 shirt bedrukt hebben als een cadeau voor een iemand.

Dit shirt kost € 24,95

Bedrukking voorbeeld 2

Je hebt een vrijgezellenfeestje met 30 vrienden en je wilt graag voor iedereen hetzelfde shirt voor deze dag.

Deze shirts kosten € 15,50 (p/s)

Bedrukking voorbeeld 3

Je hebt een band en verkoopt merchandise tijdens een gig of online. Je wilt 250 hoodies bedrukt hebben.

Deze hoodies kosten € 20,50 (p/s)

Vragen over prijzen?